La VII Biennal d'Art de Corbera d'Ebre vol seguir la mateixa filosofia que ens va portar a l'Ajuntament i l'Associació del Poble Vell a fer la I Biennal l'any 2009, i és la de donar a conèixer el Poble Vell de Corbera d'Ebre a través de la Cultura. Alhora ser també un espai de reflexió i un instrument de difusió dels Drets Humans i ensenyar  a través de l'art les diferents tendències de la creació artística actual.
Poble Vell de Corbera d'Ebre
II Biennal de Corbera d'Ebre

Declaració Universal dels Drets Humans.

La  VII Biennal de Corbera d'Ebre - Drets Humans 2023 segueix la mateixa filosofia que les anteriors biennals: continuar treballant a través de l’art per denunciar qualsevol actuació que estigui en contra dels drets de les persones.

IGUALTAT I GÈNERE

Tothom té tots els drets i llibertats sense cap distinció de raça, color, sexe, llengua, religió, opinió política o de qualsevol altra mena, origen nacional o social, fortuna, naixement o altra condició.

IGUALTAT I GÈNERE és el lema d’aquesta VII Biennal d’Art – Corbera d’Ebre – Drets Humans. De l’Associació del Poble Vell de Corbera d’Ebre, pensem que aquesta temàtica és prou important com per a donar visibilitat, a través de l’art, a tantes injustícies que es fan arreu.

La finalitat d’aquesta biennal, com la de les anteriors, és denunciar la falta de respecte pels drets humans.

L’espai expositiu és l’antiga església de sant Pere, al Poble Vell, lloc emblemàtic i d’interès històric, ja que va ser un dels més castigats a la Batalla de l’Ebre l’any 1938.

En aquesta VII biennal hi participen 40 artistes de diverses disciplines, molts d’ells i elles de les Terres de l’Ebre, ja que es vol difondre l’obra dels creadors que hi viuen i treballen. Tanmateix, també hi són presents altres artistes vinguts de diferents parts del món.

© 2008-2023 - Associació del Poble Vell de Corbera d'Ebre