Vídeos

Corbera d'Ebre. Memòries del front

Vídeo que recull el testimoni de dues persones que van patir els desastres de la guerra civil espanyola. La narració se centra en els fets de la batalla de l'Ebre.

Memòria en pedra.

Adaptació d'un text de Josep M. Espinàs

Corbera d'Ebre - Mai més!

El poble vell de Corbera d'Ebre, bombardejat pels franquistes.

4 Històries, 2 Pobles.

4 persones del poble expliquen la seva visió i les seves vivències personals sobre la guerra civil

Xeic! - "Biberons de combat" (Acústic).

Vídeo de l'actuació del grup musical Xeic! (Rasquera) al poble vell de Corbera d'Ebre durant els actes de celebració del 75è aniversari de la Batalla de l'Ebre. ( Vídeo aeri )

Banda de música de Benissanet - "Remors de la memòria" (Audio).

Producció del Consorci memorial dels espais de la Batalla de l'Ebre i enregistrat a l'església de Sant Pere del Poble Vell de Corbera d'Ebre. Consta de nou temes musicals. Aquí en teniu una porció de la peça número 8 "Escolta la teua gent".

Tremolors - "La destrucció de Corbera"

El poble vell de Corbera d’Ebre (a la Terra Alta) s’ha convertit en un símbol de la destrucció a la Batalla de l’Ebre. Completament enrunat i abandonat després de la guerra, s’ha convertit en testimoni palpable de la devastació. Castigada durament pels bombardejos, les bales i la metralla d’alguns dels combats més durs de la Batalla, Corbera d’Ebre és avui dia una espècie de Guernica, un monument a la pau.

Fet aquí - "El poble vell de Corbera"

La Terra Alta amaga moltes històries, en la seva majoria són un record amarg. En aquest vídeo s'analitza com la Batalla de l'Ebre va marcar un avanç i un després en la nostra societat.