Poble Vell - Corbera d'Ebre Visual LightBox Gallery generated by VisualLightBox.com

 

 

Espais locals Batalla de l'Ebre

 

El Centre d’Interpretació 115 Dies, situat a Corbera d’Ebre, recupera la memòria d’aquelles persones que van haver de posar en joc els seus ideals i la seva vida de manera tràgica. L’exposició permanent del centre està dividia en set àmbits que, a través de les sensacions, transporten els visitants als espais de la batalla i als seus factors militars i polítics. El centre, a més, convida a reflexionar sobre la necessitat de recuperar la memòria democràtica i la reconciliació amb el nostre passat.

Aquest centre d’interpretació forma part dels “Espais de la Batalla de l’Ebre”, un projecte que posa en valor i difon els espais de memòria més destacats de la contesa, i dona a conèixer tant les estratègies de combat com la vida quotidiana de soldats i de civils en un escenari de guerra.
El projecte està gestionat pel Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE).

  


 

La Trinxera és una exposició de material i peces d'època autèntiques. És el resultat d'anys de pacient recerca en els mateixos llocs on es va succeir la batalla de l’Ebre, de donacions altruistes, d'intercanvis i també d'algunes adquisicions. És una iniciativa de Pere Sanz, col·leccionista i restaurador a qui li agrada la història i l'arqueologia bèl·lica.

LA TRINXERA

Carrer Ponent, 11

43784 - Corbera d'Ebre, Tarragona

Tlf: 977420662 - 636708291


Poble Vell - Corbera d'Ebre Visual LightBox Gallery generated by VisualLightBox.com